SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia
  SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia  
  SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia  


SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia

Automotive Window Films SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia


Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat:

Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében.

Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel.

Shark UP: Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal.

Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban.

Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik.

- A jogszabály az ENSZ-EGB 43. számú előírása alapján szabályozza a kérdést. Fóliázásra érvényes "H" engedéllyel rendelkező anyagot lehet használni. Az első szélvédőn a fólia összegzett fényáteresztő képessége legalább 75 %-os legyen, az elülső oldalablakokon 70 %, míg a hátsó oldalablakok és a hátsó szélvédő - fényáteresztő képességtől függetlenül - tetszés szerint sötétíthetők, a hátsó szélvédőnél azzal a feltétellel, hogy a járműnek két oldalsó tükre van. Az első szélvédő felső szélére pedig sötétítő csíkot lehet tenni.

- Az emberi szem számára látható fény a 380-750 nanométer hullámhosszú tartományba esik. Az infravörös fény hullámhossza ennél nagyobb, az ultraibolyáé pedig kisebb. Mindkettő a számunkra láthatatlan tartományba esik, a fóliázás szempontjából mégis jelentősek, az infravörös a hőhatása miatt, az ultraibolya pedig a bőrre és a szemre káros UV-sugarak okán. A fóliák esetében tehát nemcsak a fényáteresztő képesség, hanem a hő- és UV-védelem is fontos. A különféle fóliák az igényeknek megfelelő mértékben kiszűrik a fény ezen összetevőit, így érve el az autó belsejének és utasainak védelmét.

A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Három típus, három árkategoria!

Az amerikai gyártású fóliák alapanyaga átlátszó poliészter, amit különféle eljárásoknak vethetnek alá. A poliésztert anyagában színezik, vagy fémezik. Előbbinél nem a ragasztóanyagban, hanem a poliészter szerkezetében történik a színezés, így a fólia kezelhetőbb és tartósabb lesz. A fémezésnél az anyagot alumíniumtartalmú gőzzel kezelik, s ez a bevonat biztosítja a fólia kedvező tulajdonságait. A legkorszerűbb fémezés a katódporlasztásos eljárás (sputtering), amikor alumínium helyett például nikkel-króm vagy ezüst-réz ötvözetet használnak, természetesebb látványt nyújtó és tartósabb felületet képezve. Sok olyan fólia van, amelynél együtt alkalmazzák a színezést a fémezéssel, vagy a fémezést a katódporlasztással. A fólia környezettel érintkező oldalára magas karcállóságú réteget helyeznek.

 

SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia
Magunkról

Autófólia, autófóliázás

Shark RS

Shark HP

Shark UP

Shark IR

• Előnyök

• Technológia

• Paint Gard

• Galéria

• Árlista


Épületfólia
Biztonsági fólia
Kapcsolat
Akciós kupon regisztráció kedvezményes vásárláshoz
Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia  
 

© SKYfólia: autófólia, épületfólia, biztonsági fólia. Minden jog fenntartva.

www.skyfolia.hu

Az oldalt készítette: Honlap készítés, informatika - Révész Computer